Vrijwilliger

Dit jaar is er weer een wandelavondvierdaagse in Sint-Michielsgestel. Het oude bestuur heeft na maar liefst 39 jaar dit evenement georganiseerd te hebben, het stokje overgedragen aan een nieuwe enthousiaste club. Dit evenement mag niet verloren gaan!Dit jaar zal de 40e editie van de avond4daagse plaatsvinden van dinsdag 23 mei t/m vrijdag 26 mei.Er is een nieuw systeem in gebruik genomen voor de deelnemers. Iedere wandelaar krijgt een bandje wat gescand wordt ipv een stempelkaart.Wij zoeken niet alleen wandelaars, maar ook vrijwilligers!

  • Verkeersregelaars
  • Vrijwilligers die bandjes willen scannen bij start, controleposten en finish (smartphone nodig, liefst geen iphone)
  • Vrijwilligers die drinken in willen schenken bij rustposten en een versnapering uit willen delen bij de finish (laatste dag ook de medaille)

De starttijd voor de wandelaars is 18.00 uur en de uiterste aankomsttijd is 21.00 uur. De start is elke dag vanaf de Meander en daar is ook de finish van dinsdag t/m donderdag. Op vrijdag zullen de wandelaars finishen bij de toren in het dorp.Op dinsdag vragen wij onze vrijwilligers om om 17.00 uur aanwezig te kunnen zijn. Op de andere dagen om 17.30 uur.Wat vragen wij van onze vrijwilligers ?Geef je je op als verkeersregelaar ?Dan neemt Hans Lammers persoonlijk contact met je op.Geef je je op voor dinsdagavond als scanner van bandjes bij de start/finish ?Dan zouden wij graag willen dat je om 17.00 uur aanwezig kan zijn (ivm de uitleg over het scannen van de bandjes) tot 21.00 uur bij de MeanderGeef je je op voor één of meerdere dagen van woensdag t/m vrijdag om bandjes te scannen bij de start/finish ?Dan zouden wij graag willen dat je van 17.30 - 21.00 uur aanwezig kan zijn bij de Meander. (finish is bij de toren)Geef je je op voor een controlepost/rustpost op dinsdag ?Dan zouden wij graag willen dat je om 17.00 uur bij de Meander kan zijn voor uitleg over de scanner. Van 18.00 - 20.30 uur wordt je verwacht op de locatie van de controle/rustpost. Na de laatste wandelaars mee opruimen.Geef je je op voor een controlepost/rustpost op één of meerdere dagen van woensdag t/m vrijdag ?Dan zouden wij graag willen dat je van 18.00 - 20.30 uur aanwezig kan zijn op de locatie van de controle/rustpost. Na de laatste wandelaars mee opruimen.Wil je graag komen helpen, maar is het moeilijk om op de gevraagde tijd al aanwezig te zijn ? Neem dan alsjeblieft even contact met ons op. Als er voldoende vrijwilligers zijn die wel op tijd kunnen zijn, dan kan later aansluiten heel waardevol zijn.Ben jij ook zo enthousiast over de avond4daagse ? Geef je dan op en kom ons helpen om deze week tot een succes te maken !powered by:Privacy Statement